Foto

Jeg har været bidt af at fotografere i omkring 40 år efterhånden, og det er stadig min yndlingshobby.

Du kan se en masse af mine fotos her:
http://foto.gydda.dk

Jeg begyndte at fotografere, da jeg til min 7 års fødselsdag fik et Kodak Instamatic kamera.
Senere gik det via diverse lommekameraer m.m. til mit første spejlreflekskamera (Minolta), som jeg ‘arvede’ fra min far, da jeg var omkring konfirmationsalderen.
Dette blev så senere skiftet ud med et Olympus OM10 (med en 35-200 mm Sigma zoom-tele), som dog efterhånden blev lagt lidt på hylden, da jeg for ca.  8 år siden måtte overgive jeg mig og investere i et digital kamera – et Kodak DC240.
I første omgang var det meningen, at det blot skulle bruges til snapshots, men efterhånden brugte jeg næsten aldrig andet, da det var utroligt nemt at have med at gøre.
I forsommeren 2004 tog jeg så en rask beslutning, og indkøbte et Canon PowerShot Pro-1 som erstatning for både det ene og det andet kamera. Og jeg blev absolut ikke skuffet, for  det er virkelig et dejligt kamera, der har utroligt mange finesser, uden dog at være så stort og klodset som et spejlreflekskamera. Jeg har det endnu, og jeg havde det bl.a. med i USA i januar 2011.
I maj 2008 hoppede jeg med på dSLR-holdet med et Canon EOS 450D med hhv. en 18-55mm og en 50-250mm objektiv til.
Og dette blev så i 2009 uskiftet med et Canon EOS 7D med en 18-200 mm og en 100-400 mm objektiv til. Det er et suverænt godt kamera, som jeg stadig ikke har planer om at udskifte her fire år efter!

Leave a Reply