Om Gitte

Som du måske allerede ved, så hedder jeg Gitte Grønfeldt Sørensen
Jeg er født d. 9. juli 1966 i Korsør

Jeg har været gift med Claus siden 1989 og vi har en kat (årgang 2008), som hedder Bau-wau (det siger han i hvert fald selv at han hedder, når man spørger ham).

Vi bor på Samsø i et nedlagt landbrug, så en del af fritiden går med skønne traveture i den dejlige natur.
Jeg har i omkring 20 år været selvstændig på deltidsbasis, men for snart to år siden sprang jeg ud som fuldtids butiksejer af “Hobbyboden Scrapworld”, som både er en fysisk butik (beliggende i Odder, syd for Århus) og en netbutik, som vi driver her fra Samsø.

Af fritidsinteresser har jeg mange, bl.a.:
Fotografering, kortmageri, scrapbooking, tegning, maling (akvarel, olie, akryl), filtning, strik, smykkefremstilling og i øvrigt alt muligt hobbyarbejde.

Jeg er som sagt født i Korsør, hvor jeg også blev boende indtil jeg blev 19 år og kom i lære i køkkenet på Centralsygehuset i Slagelse.
Her blev jeg uddannet til Køkkenassistent i 1987, hvorefter jeg flyttede til Birkerød, hvor jeg fik job i køkkenet på dét, der dengang hed Plejehjemmet Solskrænten.

Efter at have arbejdet i et ås tid søgte jeg ind på Levnedsmiddeltekniker-uddannelsen på Slagteriskolen i Roskilde, hvor jeg blev færdig i 1991.

Mit første job var som driftsassistent hos Galle & Jessen/Pingvin Lakrids (som er en del af Tom’s Koncernen), hvor jeg blev hængende indtil starten af 1998.
Herefter blev jeg ansat som kvalitetsinspektør hos Dansac A/S i Fredensborg, hvor jeg stoppede til nytår 1998.
Efter dette arbejdede jeg indtil 1. november 1999 som køkkenassistent på et behandlingscenter i Ordrup. Og derefter igen var jeg hos ISS Catering som kantineassistent hos Fritz Hansen i Allerød.
1. marts 2000 startede jeg igen hos Galle & Jessen/Pingvin Lakrids som levnedsmiddeltekniker i Kvalitetsafdelingen, hvor jeg denne gang blev der i knap 2 år.
Sidste job jeg havde på Sjælland var fra 1. december 2001 og til vi flyttede til Samsø 1. spril 2007, var hos Foss Analytical A/S i Hillerød, hvor jeg var driftsassistent i mælkelaboratoriet.

Efter flytningen til Samsø i 2007 fik jeg hurtigt job som caterings-assistent ombord på færgen Kyholm, som sejler mellem Kalundborg på Sjælland og Kolby Kås på Samsø.
I februar 2008 startede jeg som køkkenassistent på Samsø Højskole, hvor jeg var indtil jeg åbnede butikken i Odder 1. december 2011.
Udover jobbet i køkkenet, underviste jeg også lidt i det kreative værksted på skolen.

Ved siden af mit daglige arbejde havde jeg gennem 12-13 år selvstændigt bierhverv som homeparty-forhandler af bl.a. kosmetik.

Og i efteråret 2005 begyndte jeg at sælge hobbyartikler til kortfremstilling, og det udviklede sig efterhånden til en fuldtids forretning.
Du kanbesøge min webshop her: Hobbyboden

Leave a Reply